HÁZIREND

Kapcsolatfelvétel, bejelentkezés

A vizsgálatokra a weboldalon található űrlapon vagy telefonszámon lehet bejelentkezni.

 

Fizetés

A vizsgálatok díjának 50%-át előre kérjük kifizetni átutalásos fizetéssel. A fennmaradó összeget a felméréskor készpénzben vagy átutalással lehet rendezni.

A vizsgálati időpont lemondására vagy módosítására egyetlen alkalommal van lehetőség.

A foglalkozások díját egy összegben, havonta minden hónap 10. napjáig szükséges rendezni átutalással vagy készpénzben a fejlesztést végző gyógypedagógusnál. Amennyiben a havidíj fizetése elmarad, a Sillabusz Műhely munkatársai felfüggesztik a gyermek terápiás ellátását annak befizetéséig.

 

Online fejlesztés/konzultáció

A személyes megjelenésben való akadályozottság esetén, lehetőség van az óra online formában történő megtartására változatlan áron és feltételek mellett. Online fejlesztésnek csak iskoláskorú gyermekek esetében látjuk értelmét.

Óra lemondása, pótlása 

A terápia sikere a rendszerességen is múlik, ennek érdekében az alábbi keretek közt vállaljuk a fejlesztést.
Egy héttel korábbi lemondás

Előre kiszámítható program esetén az esedékes órát minimum egy héttel korábban kell lemondani. Ebben az esetben a befizetett óradíj jóváírásra kerül a következő hónapban.

Egy hétnél kevesebb, 24 óránál hosszabb idejű lemondás

Az elmaradt órát pótolni szükséges, ezért a felajánlott, egyeztetett pótlási lehetőségek valamelyikét javasolt elfogadni, amely történhet kontakt vagy online óra formájában. Pótolni a hiányzást követő 14 napon belül lehet.

24 órán belüli lemondás

Az óra (a vis major esetek kivételével) megtartottnak tekintendő, ezért a teljes óradíj felszámításra kerül. 

Pénzt nem áll módunkban visszafizetni!

Késés, korábbi befejezés

Késés miatt az óra nem tarthat tovább az eredetileg tervezett időpontnál. A megkezdett óra után a teljes óradíjat ki kell fizetni.

Ha a logopédus mondja le az órát:

Amennyiben megoldható, az elmaradt órát pótlólag megtartjuk a lehető legkorábbi időpontban. Ha ez nem kivitelezhető, az előre befizetett teljes összeg jóváírásra kerül a következő havi óradíj befizetésekor

Érkezés, hazaindulás:

Kérjük, hogy a logopédiai foglalkozás megkezdése előtt 5 perccel érkezzenek, hogy ne vonják el idő előtt az előző gyermek figyelmét.

Az óvodás korú gyerekeket a foglalkozás kezdetekor a szülő/kísérő adja át a logopédusnak, gyerek felügyelet nélkül rövid időre sem maradhat a váróban. 

A foglalkozás végeztével a gyermek csak a szülővel, vagy a korábban bemutatott más felnőtt személlyel távozhat. A gyermek a biztonsága érdekében önállóan az épületből nem mehet el, csak az érte személyesen bejövő felnőtt kíséretében. Iskolás gyermekek esetében, ha a szülő előtte írásban kéri, lehetőség van arra, hogy egyedül közlekedjen

Scroll to Top